Metóda priemernej výnosnosti investície ako nástroj hodnotenia ekonomickej efektívnosti investičného projektu - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Popis metódy priemernej výnosnosti (rentability) investície a zhodnotenie obmedzení jej použitia ako nástroja na hodnotenie ekonomickej efektívnosti investičného projektu.