Prejav psychickej záťaže a stresu u migrantov - Matkovčíková, Natália, 1982-
Prílev migrantov z Afriky, Blízkeho východu a Ázie do krajín Európskej únie. Prejavy psychickej záťaže a stresu u migrantov. Dôsledky záťažových situácií prejavujúce sa v správaní migrantov.