Vybrané atribúty šedej ekonomiky - Bukovová, Sylvia, 1959-
Vývoj rozsahu šedej ekonomiky v percentách oficiálneho HDP v krajinách V4. Charakteristika šedej ekonomiky. Legálne a ilegálne aktivity v národnej ekonomike. Príčiny šedej ekonomiky. Dôsledky šedej ekonomiky na podniky, zamestnancov a štátny rozpočet. Opatrenia na obmedzenie šedej ekonomiky v rámci stratégie Európa 2020.