<The> Comparison of European private equity activity data 2006-2015 - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Príspevok sa venuje aktivitám private equity, rizikového a rozvojového kapitálu v Európe. Definovanie pojmu private equity. Porovnáva aktivity private equity v Európe počas 10-tich rokov.