Analýza determinantov šedej ekonomiky s využitím modelu MIMIC - Rybárová, Daniela, 1967-
Spôsoby merania šedej ekonomiky. Model MIMIC (Multiple indicators multiple causes). Konštrukcia modelu MIMIC. Determinanty a indikátory šedej ekonomiky. Porovnanie úrovne šedej ekonomiky vybraných štátov. Determinanty šedej ekonomiky na Slovensku.