Možnosti diagnostiky daňových únikov na DPH v podniku - Rybárová, Daniela, 1967-
Tieňová ekonomika a daňové úniky ako tesne prepojené javy. Vývoj sadzieb dane z pridanej hodnoty v SR od roku 1993. Odhad daňovej straty z DPH – vplyv šedej ekonomiky. Akčný plán boja proti daňovým podvodom na roky 2012 až 2016. Daňové úniky na DPH. Fiktívne fakturácie dodania tovaru do iného členského štátu a vývozu. Daňové úniky z trestnej činnosti súvisiacej s DPH pri dovoze a vývoze tovaru z tretích krajín. Indikátory daňových únikov na DPH na podnikovohospodárskej úrovni.