Pracovní doba 11 hodin? Ve Španělsku realita
Práca začína o 9. hodine ráno a končí o 8. večer. Kvôli tradičnej sieste je to pre španielských zamestnancov bežná vec. Korene tejto dlhej pracovnej doby. Snahy o zladenie pracovnej doby so zvyškom Európy.