Stratégie SR v boji s nelegálnou migráciou - Čeri, Ladislav
Nelegálna migrácia z pohľadu európskej globálnej stratégie. Medzinárodné aspekty migrácie z pohľadu práva EÚ a OSN. Od ekonomickej migrácie k bezpečnostným aspektom nelegálnej migrácie. Nelegálna migrácia z pohľadu Slovenskej republiky. Stratégie a koncepcie vlády SR v boji proti nelegálnej migrácii. Preventívno-bezpečnostné opatrenia proti nelegálnej migrácii. Strednodobé a dlhodobé opatrenia.