Efektívnosť miestnej samosprávy 2016 – working paper - Černěnko, Tomáš, 1981-
Poznatky o rozdielnej efektívnosti miestnej samosprávy v jednotlivých veľkostných kategóriách ako i rozdielnej schopnosti jednotlivých veľkostných kategórií miestnej samosprávy realizovať zverené úlohy.