Implikácie hospodárskej krízy v eurozóne pre výučbu makroekonómie - Dujava, Daniel
Hlavné výzvy výučby predmetu "Makroekonómia". Makroekonomické vzdelávanie, aktuálnosť a otázky výučby makroekonómie. Vysokoškolské vzdelávanie, ktoré musí reflektovať ekonomické dianie a špecifiká súčasnosti.