Daňové kontroly zamerané na transferové oceňovanie - Seneši, Norbert
Podstata transferového oceňovania. Výsledky daňových kontrol zameraných na transferové oceňovanie. Výška dodatočne vyrúbenej dane z príjmov z daňových kontrol zameraných na transferové oceňvanie.