Humanistický prístup v učení informatiky: možnosti uplatnenia Rogersovho prístupu - Rakovská, Eva, 1963-
Prínos humanistickej psychológie vo vzdelávaní so zameraním na špecifiká vyučovania informatických vied. Teoretický pohľad na Rogersovo dielo a jeho prínos vo vzdelávaní.