Sales promotion of brand shoes business enterprise - Pružinský, Michal, 1952-
Podpora predaja podnikov so značkovou obuvou v značkových obchodoch a v outletoch v európskych krajinách, so zameraním na Slovensko. Rozličné druhy aktivít, ako pritiahnuť zákazníka. Nástroje marketingovej komunikácie.