Vzájomné pôsobenie medzi ekonomickým rastom a príjmovými nerovnosťami - Lábaj, Martin, 1982-
Spôsoby ako môžu byť príjmové nerovnosti dobré alebo zlé pre ďalší ekonomický rast. Vzájomné pôsobenie medzi ekonomickým rastom a príjmovými nerovnosťami. Ciele a metódy projektu.