Die Haftungsrisiken des Leitungsorganes in der Krise der deutschen Kapitalgesellschaft - Czaker, Marco
Riadiaci orgán korporácie je vystavený riziku zodpovednosti. Tieto riziká sú najmä v prípade, že spoločnosť je v kríze a pravdepodobne dosiahla štádium bankrotu. Riadiaci orgán by si mal byť týchto rizík vedomý a podľa toho konať.