Sociálne bývanie v podmienkach SR - Šipikalová, Silvia, 1979-
Opodstatnenosť sociálneho bývania a jeho zastúpenie v podmienkach SR. Limitujúce faktory rozmachu sociálneho bývania. Nástroje riešenia bytovej otázky obyvateľov. Motivácia a vôľa meniť nastavené podmienky a zavádať nové opatrenia na podporu sociálneho bývania.