Kontrolné mechanizmy vybraných subjektov verejnej správy v SR – aktuálne problémy - Kočkovičová, Jana, 1989-
Aktuálne problémy a charekteristika kontrolných mechanizmov jestvujúcich v podmienkach SR vo vybraných subjektoch verejnej správy. Vykonávanie kontrolnej činnosti je nevyhnutným predpokladom pre efektívne hospodárenie s verejnými financiami.