Slabé stránky odmeňovania výkonnosti a ako na ne - Burger, Ivan
Niektoré problémy pri zavádzaní systémov odmeňovania výkonnosti. Neovplyvniteľnosť kritérií výkonnosti. Slabý pomer variabilnej a základnej mzdy. Sankcie. Čo funguje dole, nemusí fungovať hore. Štyri základné požiadavky na odmeňovanie výkonnosti.