Zhodnotenie finančnej situácie vybraného podniku - Klimek, Miroslav
Problematika finančnej situácie podniku výpočtom ukazovateľov likvidity, aktivity, zadlženosti a rentability za obdobie dvoch rokov. Hodnotenie vertikálnej a horizontálnej analýzy súvahy a výkaz ziskov a strát, ako aj finančnej štruktúry podniku. Návrh zlepšenia v oblasti finančnej situácie podniku pre budúce obdobie.