Limity hospodářskopolitické stimulace v Evropské unii - Sankot, Ondřej
Pravidlá Paktu stability a rastu po jeho druhej reforme v roku 2011. Monetárna politika a efektivita nekonvenčných nástrojov monetárnej politiky. Faktory obmedzujúce účinnosť krátkodobej hospodárskej stimulácie vo všeobecnosti.