Phillipsova křivka: teorie a případ Japonska a USA - Buryan, Šimon
Analýza pôvodných prameňov, ktoré boli zásadné pre vytvorenie dnešnej koncepcie Phillipsovej krivky. Odhad vzťahu medzi infláciou a zamestnanosťou v Spojených štátoch amerických a Japonsku pomocou regresného modelu.