Postoje veřejnosti k domácímu násilí. Jaké inspirace přináší pro sociální práci? - Topinka, Daniel
Spôsoby riešenia sociálnych problémov a súbor aktuálneho vedomia o tom, ako sociálne problémy vznikajú, prejavujú sa a vyvíjajú v čase. Reflektovanie postojov a názorov verejnosti k domácemu násiliu a jeho premien v čase. Verejná mienka a sociálny problém. Sociálna práca s ohrozenými osobami.