Testovanie systematického rizika pomocou Brimble-Hodgsonovho Accounting modelu v odvetví stavebníctva - Majdúchová, Helena, 1963-
Možnosti stanovenia beta koeficientu alternatívnym spôsobom pomocou účtovných premenných.