Educational mismatch among immigrants in the Czech Republic – selected issues - Koutná, Martina
Dôležité faktory a údaje o kvalifikácii prisťahovalcoch, ktorí sú menej úspešní na trhu práce. Znalosť jazyka a možnosť nájsť si prácu v zodpovedajúcej profesii. Situácia cudzincov a dopad na integráciu a sociálnu súdržnosť.