Competitiveness of enterprises in selected sector of the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Hodnotenie finančného výsledku, neinvestičných dotácií pridelených farmám v regiónoch a úrovni produktivity práce každého regiónu na Slovensku v rokoch 2012 až 2014. Návrh opatrení, ktoré by mali za následok atraktívnejšie podnikanie v poľnohospodárstve na Slovensku a a tým pádom aj zvýšenie zamestnanosti v súvisiacich službách.