Malé a stredné podniky a zamestnanosť na Slovensku - Bukovová, Sylvia, 1959-
Posúdenie stavu a štruktúry malých a stredných podnikov v oblasti zamestnanosti a ich vývoj na Slovensku v rokoch 2010 až 2014 na základe spracovania dát z údajovej databázy Slovak Business Agency – Správ o stave MSP v SR.