Účtovníctvo ako informačný systém - Lukáč, Jozef, 1991-
Kvalitatívne charakteristiky účtovných informácií. Štruktúra účtovného informačného systému. Charakteristika finančného účtovníctva. Daňové účtovníctvo – súčasť finančného účtovníctva. Manažérske účtovníctvo. Rozdiel medzi finančným a manažérskym účtovníctvom.