Priame zahraničné investície - vplyv na výkonnosť, súčasné toky vo svete - Hurný, František
Efekty priamych zahraničných investícií na hostiteľskú krajinu. Toky priamych zahraničných investícií v súčasnosti. Najväčší prijímatelia PZI v roku 2015. Najväčší poskytovatelia PZI v roku 2015. Rozdelenie prílevu PZI podľa jednotlivých regiónov.