Udržiavanie strategickej prevahy najvyspelejších menších ekonomík: synergia formovania štruktúr a zmien v politike - Brzica, Daneš
Rozdiely v štruktúrach a prístupoch niektorých vybraných ekonomík. Udržiavanie strategickej prevahy a špecifiká národných disparít vyvolávaných posunom jednotlivých ekonomík k znalostne orientovaným spoločnostiam.