Krok kupředu k etickému bankovnictví, dva kroky dozadu v předvídání potřeb klientů - Tochtarová, Karina
Nová legislatíva, ktorá sa bude týkať všetkých organizácií pôsobiacich v Európe. Implementácia nariadenia o obecnej ochrane dát a kybernetickej bezpečnosti, ktorá zjednotí súčasné nariadenia o ochrane údajov v krajinách EÚ do jedného zákona.