PSD 2 a GDPR: (kontra) revoluce v bankovním sektoru - Majdloch, Martin
Na trh služieb začali prenikať spoločnosti, ktoré služby samotné neposkytujú len ich sprostredkovávajú, prípadne sa zameriavajú na úzky segment alebo dokonca produkt. Online bankové služby a sofistikované bankovníctvo.