Structural changes in the Czech, Slovak and Euro area economies during the great recession - Tvrz, Stanislav
Identifikácia a porovnanie štrukturálnych zmien Českej republiky, ako malej otvorenej ekonomiky s monetárnou politikou slovenskej ekonomiky,počas turbulentnej veľkej recesie a následne aj s krajinami Eurozóny.