Aktuálne trendy v oblasti marketingu - Cárachová, Magdaléna
Globálna svetová konkurencia a tlak na ceny, kvalitu produktov a služieb, dokonalejší technologický obsah, šetrenie času a zdrojov v reťazci. Marketing v pôvodnom slova zmysle už minulosťou. Klasický marketing verzus e-marketing. Charakteristika marketingového manažmentu. Marketingová stratégia. Internetová marketingová stratégia. Aktuálne marketingové trendy.