Spoločenská odpovědnost obchodní firmy a (versus) zákazník v České republice - Hes, Aleš
Prezentácia problematických prvkov na vybraných príkladoch v správaní trhových subjektov voči svojmu okoliu, ktoré sú v rozpore so zásadami a princípami spoločenskej zodpovednosti, etického správania a často i na hrane zákona. Teória a prax spoločenskej zodpovednosti. Podnikanie v podmienkach Českej republiky a spoločenská zodpovednosť.