KM - dôležitý faktor úspešnosti podniku - Cárachová, Magdaléna
Charakteristika znalostného manažmentu. Technologická podpora riadenia znalostí. Intranetové webové stránky. Systémy pre správu dokumentov. Groupware a workflow systémy. Brainstorming aplikácie, dátové sklady. Podnikové znalostné portály.