Assurance – a vital tool of guiding the internal audit - Muchová, Martina, 1973-
Zlyhanie správy spoločností (corporate governance), najmä v radoch finančných inštitúcií, bolo jadrom mnohých problémov v priebehu globálnej finančnej krízy a tiež jadrom viacerých škandálov a zlyhaní, čo viedlo k žiadostiam o posilnenie regulácie a prehodnotenie nástrojov interného auditu, ako napríklad uistenia. Interný audit a uistenie. Manažment kvality a interný audit. Mapovanie uistenia. Pridaná hodnota uistenia.