Uzákonenie ochrany prírody na Slovensku - Klinda, Jozef
Základy ochrany prírody na Slovensku - z histórie. Prvý zákon o ochrane prírody a krajiny (1994-2002). Druhý zákon o ochrane prírody a krajiny (platný od roku 2002). Príprava zákona o krajine.