Use of the results of financial analysis in business management - Sabolová, Martina
Finančné zdravie podniku. Podnik HEDOSTAV. Ekonomicko-finančná analýza podniku na základe ukazovateľov likvidity, aktivity, ziskovosti, dlhu.