Perspectives of Building Project Orientation of an Organization - Marsina, Štefan
Sumarizácia vedomostí o koncepciách programového a projektového riadenia, ich dôležitosti v neustále sa meniacom podnikateľskom prostredí. Predstavenie nového modelu budovania projektovo orientovanej organizácie ako podporného nástroja pre postupné navyšovanie organizačných schopností v manažérskej kultúre.