Daň z príjmov ako indikátor zmeny finančnej výkonnosti s akcentom na majetkovú podstatu podniku - Baštincová, Anna
Daň z príjmov ako indikátor zmeny finančnej výkonnosti s akcentom na majetkovú podstatu podniku. Výsledok hospodárenia, ktorý predstavuje klasický, syntetický ukazovateľ finančnej výkonnosti podniku, dôsledkom splatnej dane z príjmov a odloženej dane z príjmov na vývoj finančnej výkonnosti za účelom zachovania majetkovej podstaty podniku.