Trendy a vízie v distribúcii životného poistenia - Škriniar, Pavel, 1979-
Príspevok mapuje vývoj distribúcie poistenia, poukazuje na hlavné trendy súčasnosti a hľadá odpoveď na otázku, ktorým smerom sa bude distribúcia poistenia uberať v blízkej budúcnosti. Začiatky, rozvoj distribúcie poistenia. On-line distribúcia poistenia.