Putin a Orbán zahalili svoje rozhovory plynom a jadrom - Pressburg, Adrian Peter
Postoj Vladimíra Putina a Viktora Orbána k Európskej únii. Sklamanie Orbána zo sprievodných procesov globalizácie a z integračného presúvania kompetencií národných štátov na nadnárodné inštitúcie. V. Putin ako jediná spriaznená osobnosť. Odmietanie liberálnej demokracie. Strenutie dvoch štátnikov a rokovania o energetike, budovaní plynovodov a výstavbe jadrových reaktorov. Roztáčanie kolies zbrojného priemyslu.