Vzťah ukazovateľov rentability k zachovaniu majetkovej podstaty podniku - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza zachovania majetkovej podstaty podniku vo finančnom vyjadrení a analýza vzťahu ukazovateľov rentability k zachovaniu, respektíve k zvýšeniu majetkovej podstaty konkrétnej účtovnej jednotky.