Ako naučiť Slovákov podnikať - Záborský, Ján
Podnikanie má pre Slovákov stále divnú príchuť. Boja sa ho sami vyskúšať a radšej majú istoty trvalej pracovnej zmluvy. Nepomáha tomu ani štát, ktorý sa podnikateľskému prostrediu, boju s korupciou či vzdelávaniu systematicky nevenuje. Strach zo zlyhania je jednou z hlavných obáv ľudí pri podnikaní. Čo podnikaniu u nás nahráva a čo škodí.