Zisk ako indikátor rastu majetkovej podstaty a jeho analýza - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza zisku ako indikátora rastu majetkovej podstaty. Ekonomické východiská a súvisiace vzťahy smerujúce k vytvoreniu návodu na analýzu účtovného zisku a vyčísľovanie rozdeliteľnej časti účtovného zisku tak, aby nedošlo k zníženiu majetkovej podstaty podniku.