Vplyv zložiek pracovného kapitálu na majetkovú podstatu podniku - Šlosárová, Anna
Vplyv zložiek pracovného kapitálu pôsobiaceho v prevádzkovom cykle (zložkami pracovného kapitálu rozumieme zásoby, pohľadávky, krátkodobý finančný majetok, finančné účty a krátkodobé záväzky) na finančnú situáciu podniku zameraného na výrobu a prostredníctvom finančnej situácie prezentovanej v súvahe na majetkovú podstatu podniku.