Ako IT pomáha biznisu? - Kasalová, Katarína
Bezpečnosť firemných dokumentov. Spracovanie osobných údajov regulované v zákone č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Využívanie cloudových služieb pri spracovaní dokumentov obsahujúcich osobné údaje. Poskytovateľ cloudových služieb a jeho povinnosti sprostredkovateľa v zmysle zákona o ochrane osobných údajov. Cezhraničný prenos osobných údajov. Nové nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 - zjednotenie právnej úpravy ochrany osobných údajov v členských krajinách EÚ.