Zvýšenie súm stravného pri tuzemskej pracovnej ceste a jeho dosah v praxi - Minková, Ľuboslava
Opatrenie MPSVR SR č. 309/2016 Z. z. o sumách stravného o zvýšení stravného pre zamestnanca ako nárokovej náhrady pri tuzemskej pracovnej ceste. Zvýšenie súm stravného a dosah na pracovné cesty. Zvýšenie sumy stravného v časovom pásme 5 až 12 hodín a vplyv na paragraf 152 Zákonníka práce. Zvýšenie sumy stravného - dosah na zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.