Evaluating the efficiency of paediatric wards in Slovak Republic - Lacko, Roman, 1988-
Data Envelopment Analysis (DEA) je metóda založená na použití lineárneho programovania, ktorá sa používa na meranie a vyhodnotenie efektivity rozhodovacích jednotiek väčšinou servisných podnikov a neziskových verejných organizácií. Vyhodnotenie účinnosti v detských oddeleniach slovenských nemocníc pomocou DEA ​​prístupu.