Assumptions of financial statements according to IAS/IFRS - Manová, Eva, 1957-
Zostavovanie finančných výkazov sa stáva nástrojom na prenos informácií, ktoré slúžia nielen vrcholovému vedeniu, ale tiež externým používateľom účtovnej závierky. Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva (IAS/IFRS).